Tietoa Tikspacista

TiksPac on kansainvälinen yritys, jonka konsepti yleisten alueiden puhtaanapidon edistämisestä on EU:n markkina-alueen johtava.

TiksPac haluaa kannustaa osallistumiseen, jonka kautta voimme yhdessä pitää ympäristön puhtaana ja edistää kestävää yhteiskuntaa. Jokainen voi osallistua ja tuoda kortensa kekoon.

Ideasta todeksi

TiksPac AB:n enemmistöosakas ja perustaja Stig-Arne Mårtensson muutti suuresta kaupungista pieneen, idylliseen Falkenbergin kuntaan Ruotsissa vuonna 2001. Ulkoiluttaessaan koiraansa Smillaa hän huomasi nopeasti, että moni ei siivonnut koiriensa jälkiä. Ensivaikutelma ei siis ollut kovin positiivinen.

Stig-Arne halusi tehdä ongelmalle jotain ja ideoi TiksPac-konseptin, joka käsittää sekä TiksPac-asemat että TiksPac-koirankakkapussit. TiksPac-asema on koirankakkapussien jakelupiste, joita sijaitsee vilkkailla yleisillä kävelyreiteillä.

Konsepti on paikallisviranomaisille maksuton, mutta ne ovat vastuussa siitä, että jokaisella TiksPac-asemalla on aina saatavilla pusseja. Konseptin sponsoreina on yrityksiä, joiden logo on esillä asemassa. Yritykset tukevat paikallisympäristön parantamispyrkimyksiä samalla kun osoittavat olevansa sitoutuneita yhteiskuntavastuuseen.