Visio

Visio

TiksPac AB on kansainvälinen yritys, jonka konsepti yleisten alueiden puhtaanapidon edistämisestä on EU:n markkina-alueen johtava.

TiksPac haluaa kannustaa osallistumiseen, jonka kautta voimme yhdessä pitää ympäristön puhtaana ja edistää kestävää yhteiskuntaa. Jokainen voi osallistua ja tuoda kortensa kekoon.

TiksPac haluaa edistää yleisten alueiden puhtaanapitoa tekemällä yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa TiksPac-konseptin avulla.

TiksPac kehittää uutta liiketoimintaa solmimalla kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotka työskentelevät puhtaamman ympäristön puolesta. 

TiksPac pyrkii olemaan kumppaneidensa silmissä kustannustehokas ja ympäristöystävällinen sekä markkinoiden ensimmäisen yleisten alueiden puhtautta edistävän ympäristöteknisen konseptin tarjoaja.

Palvelua ja jakelua on kehitettävä järjestelmällisesti EU:n alueella orgaanisen kasvun ja yritysostojen pohjalta. TiksPacin tavoitteena on olla luonnollinen valinta.

TiksPac perustuu joustavaan organisaatioon, joka mukautuu dynaamisesti markkinoiden tarpeisiin. Sille on tunnusomaista avoin, selkeä ja päättäväinen johtaminen.